Om je beter van dienst te zijn maakt Kerstkaarten.nl gebruik van cookies. Door verder te browsen ga je akkoord met het gebruik van cookies. Instellingen

Kerstkaarten voor particulieren

Alle kerstkaarten uit onze collectie zijn voor particulieren te bestellen vanaf 25 stuks. Speciaal voor particulieren klanten hebben wij nog de websites Kerstkaartensturen.nl en Kaartjeposten.nl. Hier is het mogelijk om kerst- en nieuwjaarskaarten online te maken en direct te versturen.
Deze kaarten kunnen helemaal naar wens worden samengesteld uit eigen foto's, teksten en een ruim aanbod aan illustraties. Dit is al mogelijk vanaf 4 stuks.

Maak uw keuze:

Online kerstkaarten maken en versturen (vanaf 4 stuks)

Kies een mooie kerstkaart, schrijf de tekst, plaats eventueel een of meerdere foto's en je kunt je kerstkaarten bestellen. Als je je kerstkaarten voor 15.00 uur bestelt, dan worden ze dezelfde dag nog gedrukt en via PostNL verzonden! Je kerstkaarten zelf maken met eigen afbeeldingen, teksten en mooie kerst-illustraties? Als je je kerstkaarten zelf wilt maken, dan kies je eerst het type kaart dat je graag wilt. Je kunt je kerstkaart dan op twee manieren maken:
1. maak je kaart in de Online Kaartenmaker, of
2. upload een kant en klaar eigen ontwerp (als JPG-file).

Naar Kerstkaartensturen.nl

De leukste particuliere kerstkaarten maak je zelf bij Kaartjeposten.nl

Persoonlijke kerstgroet maken en versturen (ook in XXL-formaat)

Wil je aankomende kerst een unieke kerstgroet versturen? Kerstkaarten maak je natuurlijk extra persoonlijk door deze zelf te ontwerpen op Kaartjeposten.nl! Je kunt de kaarten hier eenvoudig zelf maken met de online-kaartenmaker. Blader door de ruime collectie kerstkaarten, selecteer een kerstkaart, schrijf de tekst voeg eventueel een leuke foto toe en je unieke, persoonlijke kaarten zijn klaar!

Naar Kaartjeposten.nl

Kerstkaarten voor goede doelen

Steun met uw kerstkaarten of nieuwjaarskaarten een van de vele goede doelen. Online bestellen van kaarten voor een goed doel is mogelijk bij een bestelling vanaf minimaal 25 kerstkaarten. Indien u een kerstkaart voor een goed doel heeft gekozen kunt u deze onbedrukt bestellen door bij de bestelde kaart te klikken op de link "Bestellen zonder tekst".
Laat de goede doelen niet in de kou staan en steun ze met de aankoop van uw kerstkaarten.

Bestel kerstkaarten en steun goede doelen.

U kunt bij het bestellen van kerstkaarten kiezen uit diverse goede doelen.

Bekijk de goede doelen

Bestel kerstkaarten uit verschillende thema's en branches.

Thema kerstkaarten

Bij een bestelling vanaf minimaal 25 kerstkaarten kunt u al de kerstkaarten uit ons assortiment op thema kiezen.
U kunt dan eenvoudig kerstkaarten selecteren door een van de thema's Stijl of Sfeer kleur te selecteren.
Heeft u een mooie kerstkaart gevonden dan kunt u deze kaarten ook onbedrukt naar u toe laten zenden door bij de bestelde kaart te klikken op de link "Bestellen zonder tekst". Wij zulen de bestelde kaarten dan met razendsnel naar u toe zenden.

Kerstkaarten op thema bestellen

Kerstkaarten collecties

Heeft u een mooie kerstkaart gezien binnen één van onze kerstkaart collecties? Ook deze kaarten zijn nu gemakkelijk online te bestellen door particulieren klanten. Voorwaarde is ook hier dat het aantal van de door u te bestellen kerstkaart minimaal 25 is. Door bij de bestelde kaart te klikken op de link "Bestellen zonder tekst" worden de bestelde kaarten onbedrukt, en dus zonder drukkosten, naar u verzonden.

Bestel kerstkaarten en steun goede doelen.

Naar de kaart collecties

079 - 3613465