Om je beter van dienst te zijn maakt Kerstkaarten.nl gebruik van cookies. Door verder te browsen ga je akkoord met het gebruik van cookies. Instellingen

Vraag 3 gratis modelkaarten aan

Omdat wij uiteraard willen dat u zo tevreden mogelijk bent met de bestelde kerstkaarten, bieden wij de optie om modelkaarten aan te vragen. De eerste drie modelkaarten zijn geheel gratis aan te vragen.

Om een modelkaart aan te vragen moet u zich eerst inloggen of registreren, omdat wij uiteraard uw adresgegevens nodig hebben. Uw gegevens worden alleen door ons gebruik en worden niet verkocht aan derden.

Nadat u modelkaarten hebt aangevraagd kunt u op uw accountpagina exact zien welke kaarten zijn hebt aangevraagd, wanneer ze zijn aangevraagd en of ze al zijn verzonden. Ook staat er een directe link naar de kaartinformatie.

Kies nu uw gratis modelkaarten
 

Meer dan 3 modelkaarten aanvragen

Indien u meer dan 3 modelkaarten wilt aanvragen dan vragen wij hiervoor een kleine vergoeding van € 1,30. Dit bedrag kunt u via de telefoon (vast of mobiel) voldoen.
Direct na de aanvraag wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina. Hier ziet u het te bellen telefoonnummer en de activatiecode. Tijdens het bellen van het nummer wordt gevraagd de activatiecode in te vullen. Hierna wordt de verbinding verbroken en keert u terug naar de website. De aanvraag is daarna gelukt.

Mocht de betaling niet goed zijn gelukt, kunt u met ons contact opnemen.

079 - 3613465